Vividus

Vi gör skillnad!

Snart är det jul!

Julen är för många en av de finaste helgerna på året, för egen del är det så också. Men jag har inte alltid haft möjlighet att fira jul ihop med familj. Mina tankar går ofta till missbrukarfamiljer, eller där pappan sitter bakom lås och bom. Eller den vanliga ensamma mamman som inte har råd att fira jul ihop med sina barn. Det gör mig ledsen.

jul, julgran

Om jag vore stadsminister skulle jag ändra på detta och mycket mer i samhället, även om det inte går att ordna allt över en natt. Som jag ser det är vårt största samhällsproblem droger, i alla former. Allra värst kanske alkohol är, en del säger att heroinet är värst. Andra säger haschet. Personligen anser jag haschet är en av de svåraste beroenden att bli av med; just därför att missbrukaren inte anser sig ha några problem. Men den samhällsfarligaste drogen i Sverige vars konsekvenser är i stort sett oreparerbara för individen och skyhöga kostnader i form av stölder, mord och annan grov kriminalitet – är heroin.

Har du någon krona över, skänk den till bättre behövande. Childfriend rekomenderar jag. Titta på deras hemsida om allt de gör för barn och ungdomar. http://www.childfriend.se

Vividus.se logga. SEO och marknadsföring. snart är det jul
God jul önskar vividus
https://www.vividus.se


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up