Vividus-vision

Vår vision är att hjälpa barn i Asien till att få en bra uppväxt – något som vi anser att alla barn förtjänar. Vi bidrar på ett ekonomiskt plan, bland annat genom att donera pengar till olika organisationer som gör skillnad för dessa utsatta barn, Childfriend.com och Föreningen-child.org.
För att kunna donera pengar till olika organisationer så administrerar vi www.vividus-butik.se

Något mer som vi gör för att pengar ska doneras är att vi tar på oss SEO-uppdrag från mindre företag. Vi tar inte ut någon avgift för detta, istället vill vi som betalning ha ett uppvisande av kvitto på att företaget donerat pengar till någon av de organisationer vi arbetar med. Ett SEO-uppdrag kostar alltifrån 20.000 sek och uppåt hos etablerade företag, detta är ett ständigt pågående jobb. Vår grundregel är att vi gärna ser att minst 3.000 sek doneras till någon av organisationerna, trots att vi uppskattningsvis lägger ned tid motsvarande 25.000 sek. Detta är något vi alla vinner på.
Du som företagare får tjänsten till ett billigt och fördelaktigt pris samtidigt som dessa pengar doneras till någonting som vi tycker är otroligt viktigt.

Var med och gör skillnad DU också!

Vår vision är att hjälpa barn i tredje värden.

Detta är vår vision!

  • Vividus Team, vår vision
    vi hjälper till en bättre framtid

Vi vill göra skillnad, hoppas att du vill hjälpa till.

Hjälp till att donera så att fler barn får hjälp. Tryck här.