Vividus-vision

Vår vision, http://childfriend, vividus vision är att hjälpa barn i Asien till att få en bra uppväxt – något som vi anser att alla barn förtjänar. Vi bidrar på ett ekonomiskt plan, bland annat genom att donera pengar till olika organisationer som gör skillnad för dessa utsatta barn, Childfriend.com och Föreningen-child.org.
För att kunna donera pengar till dessa organisationer så administrerar vi www.vividus-butik.se

Vår vision är:

Något mer som vi gör för att pengar ska doneras är att vi tar på oss SEO-uppdrag från mindre föVi tar inte ut någon avgift för detta, istället vill vi som betalning ha ett uppvisande av kvitto på att företaget donerat pengar till någon av de organisationer vi arbetar med. Ett SEO-uppdrag kostar alltifrån 20.000 sek och uppåt hos etablerade företag, detta är ett ständigt pågående jobb. Vår grundregel är att vi gärna ser att minst 3.000 sek doneras till någon av organisationerna, trots att vi uppskattningsvis lägger ned tid motsvarande 15.000 sek. Detta är något vi alla vinner på.
Du som företagare får tjänsten till ett billigt och fördelaktigt pris samtidigt som dessa pengar doneras till någonting som vi tycker är otroligt viktigt.

SEO:

Angående SEO har vi en mall som vi utgår ifrån. Vi har långvarig erfarenhet av Google och hur dess algoritmer fungerar. Det finns stor vana av bland annat html-kodning och annonsprogram så som http://adwords.com, analytics och google tools.
Något mer som vi intresserar oss för är affiliate och boomerang-annonsering, själva tekniken för hur en annons kan köpas på en millisekund för att just du ska få se den. Att göra SEO-uppdrag som betyder att du som företagare ska få fler konverteringar, vilket innebär att besökaren köper något av dig, det är något vi duktiga på

– och det behöver inte kosta mer än 3.000 sek.

Vi erbjuder troligtvis det mest förmånligaste priset på denna tjänst i Sverige.

Kontakta oss på seo@vividus.se.

skriv även för vilket webbplats du önskar sökoptimering för.

Vi börjar med att titta på webbplatsen och kommer sedan med förslag på åtgärder. Vi går igenom all tänkbar information, allt från domännamn, html-koder, sökord, banners till facebook och andra sociala medier. Vi tittar även på om ni har eller kanske behöver adwords, CPA-, CPC-, eller CPM-annonsering.
Era nyhetsbrev, satellitsajter och landningssidor är andra saker som vi också tittar på. Vi ser över hur pass relevant information ni har på de produkter och tjänster ni erbjuder era kunder, men också att era betalningsmetoder fungerar.
Hos oss finns det stor kunskap inom bland annat WordPress, Prestashop och Opencart.

Att vara SSL-certifierad är idag en viktig byggsten för ett hållbart företag, inte minst med tanke på googles alla “spindlar”

Var med och gör skillnad DU också! Det är vår vision.

Vår vision är att hjälpa barn i tredje värden.

Sökord: vår vision, www.childfriend.com, välgörenhet, vividus, SEO

Detta är vår vision!

  • Vividus Team, vår vision
    vi hjälper till en bättre framtid

Vi vill göra skillnad, hoppas att du vill hjälpa till.

Hjälp till att donera så att fler barn får hjälp. Tryck här.

Call Now
Directions