Vad vi gör

Vividus är en förening som jobbar med att hjälpa utsatta barn i tredje världen. Vi jobbar helt ideelt och brinner för det vi gör.

Vår ambition är sälja kvalitetsprodukter, snabb leverans och samtidigt ligga bra i pris. Vi har inga mellanhänder eller dyra lokaler och eftersom vi jobbar ideellt kan vi ha de låga priser vi har.

Besök gärna våra butiker:

www.vividus-butik.se

www.just4her.se

www.vividus-baby.se

www.vividus-konst.se

 

Medlemsavgifter och sponsring täcker våra administrativa kostnader. Den försäljning vi har av konstverk och andra föremål går all överskott till välgörenhet.

Webben en bra mötesplats, här kan man i lugn och ro läsa och ta del av vad som händer och sker i världen. Vi är helt en webb baserad förening och försöker nå ut till så många som möjligt. Du är välkommen att kontakta oss bara för att snacka lite grann.

Vi jobbar aktivt med marknadsföring och har bred erfarenhet av webb marknadsföring och sökoptimering. Om du är intresserad av att diskutera marknadsföring, kontakta oss!

Blir du nöjd med vad vi kan hjälpa dig med hoppas vi att du intresserad dig för att hjälpa de verksamheter vi stöder. 

 

Marknadsföring är nyckeln till all framgång. Så här jobbar vi:

Facebook har de flesta men vet inte vilket suveränt verktyg det är. Det är en halv vetenskap innan man får kläm på det, sen är det bara roligt. Marknadsföring i dag är inte som det var på 90-talet innan internets inträdande.

Vi tar blygsamt betalt för våra tjänster, ser hellre att ni sponsrar de föreningar vi samarbetar med. 

Vi hjälper även till med texthantering.

För att göra ett bra jobb ihop med Dig måste vi sätta oss ner tillsammans (vi kan gör det på varsitt håll via telefon eller chatt), ju mer vi får lära oss om Dig och Ditt företag desto bättre kan vi hjälpa just Dig.

Här kan du se ett urval av de siter/företag vi hjälpt(er) månatligt, vividus.se/vara-sponsorer/. Vi fakturerar 299:- per site och månad. Inga bindande avtal. Den första månaden gör vi främst 5 saker: Kollar hastigheten på din sida (hur snabbt den laddar upp), drar ut en rapport om din site och avverkar punkt för punkt, kollar cash minnet, indexerad den mot Google, ser efter att den fungerar bra på mobiltelefon (att den är responsive) och slutligen installerar Youst SEO och börjar med det mödosamma arbetet med sökord.

Månad två, fortsätter vi med sökord, relevanta texter, och börjar titta på relevanta länkar till och från din site. Har du en e-butik går vi igenom sortimentet och tittar på hur sortimentet tas upp av Google.

Månad tre, back up om vi inte gjort det första månaden. Nyhetsbrev, kollar igenom de olika sociala medierna ni använder er av. Om ni har logotype och banners. Var ni ev. annonserar och hur ni uppfattas på webben. Vi kommer med en hel del råd och tips.

Välkommen att mejla till oss!

Mejl: info@vividus.se

Tele:

Facebook: https://www.facebook.com/Vividus.se/

Instagram:

Call Now
Directions