Det vi hjälper er med:

SEO och marknadsföring.

Vi jobbar aktivt med marknadsföring och har bred erfarenhet av webb marknadsföring och sökoptimering. Om du är intresserad av att diskutera marknadsföring, kontakta oss!

Blir du nöjd med vad vi kan hjälpa dig med hoppas vi att du intresserad dig för att hjälpa de verksamheter vi stöder. 

SEO och marknadsföring.
Det är barn i tredje värden som vi vill hjälpa!

Marknadsföring är nyckeln till all framgång. Så här jobbar vi:

Facebook har de flesta men vet inte vilket suveränt verktyg det är. Det är en halv vetenskap innan man får kläm på det, sen är det bara roligt. Marknadsföring i dag är inte som det var på 90-talet innan internets inträdande.

Vi tar blygsamt betalt för våra tjänster, ser hellre att ni sponsrar de föreningar vi samarbetar med. 

Vi hjälper även till med texthantering.

För att göra ett bra jobb ihop med Dig måste vi sätta oss ner tillsammans (vi kan gör det på varsitt håll via telefon eller chatt), ju mer vi får lära oss om Dig och Ditt företag desto bättre kan vi hjälpa just Dig.

SEO och marknadsföring, pris och tillväga sätt:

Här kan du se ett urval av de siter/företag vi hjälpt(er) månatligt, vividus.se/vara-sponsorer/. Vi fakturerar 299:- per site och månad. Inga bindande avtal.

Månad ett:

gör vi främst 5 saker: Kollar hastigheten på din sida (hur snabbt den laddar upp), drar ut en rapport om din site och avverkar punkt för punkt, kollar cash minnet, indexerad den mot Google, ser efter att den fungerar bra på mobiltelefon (att den är responsive) och slutligen installerar Youst SEO och börjar med det mödosamma arbetet med sökord.

Månad två:

fortsätter vi med sökord, relevanta texter, och börjar titta på relevanta länkar till och från din site. Har du en e-butik går vi igenom sortimentet och tittar på hur sortimentet tas upp av Google.

Månad tre:

back up om vi inte gjort det första månaden. Nyhetsbrev, kollar igenom de olika sociala medierna ni använder er av. Om ni har logotype och banners. Var ni ev. annonserar och hur ni uppfattas på webben. Vi kommer med en hel del råd och tips.

Vividus.se logga. SEO och marknadsföring.

Kolla in www.Vividus-butik.se

www.mixpuffarna.se

Call Now
Directions